Extensii Personalizate

Acum iti poti personaliza setul de extensii in nuantele favorite

Extensii LA COMANDA

Acum iti poti configura setul de extensii! Alege gramajul, lungimea si nuantele din care doresti sa iti confectionam setul!

Da! Iti confectionam setul de extensii din mai multe nuante astfel incat sa fii UNICA!

Fiecare set este lucrat manual din Par 100% Natural!
Comenzi la tel: 0757514982


Nasrin Ameri

Extensii Clip On VIP Blond Deschis la 70 cm! Pret 850 lei

Momentele in care simti ca ai nevoie de o schimbare sunt destul de dese in viata unei femei, dar sa ai curajul sa faci o transformare uluitoare este unul dintre cele mai grele momente din viata unei doamne sau domnisoare.

Nasrin Ameri a mizat pe faptul ca nuante precum roz, mov, turcoaz si albastru se combina perfect, finalul fiind unul cu adevarat spectaculos!


Denisa Bita

Extensii tip Tresa VIP la 60 cm! Pret 790 lei

Indiferent ca trebuie sa te decizi cat de scurt te tunzi, in ce culoare iti vopsesti parul sau sa iti faci o transformare dramatica cu ajutorul extensiilor de par, toate acestea sunt decizii importante atunci cand iti doresti cu adevarat o schimbare de look!

Denisa Bita a ales tresa vip confectionata manual din nuantele: blond deschis, blond sampanie, blond miere si blond auriu!


Adelina Pestritu

Adelina Pestritu are intotdeauna grija de parul ei iar pentru a face o schimbare de look si a adauga accente de culoare, a apelat la extensiile Buenobia!

Fara DECOLORARE, fara EFORT!