Spray Reparator pentru Extensii

Spray Reparator pentru Extensii

Ser Spray Reparator pentru extensii din par natural. Serul reparator hidrateaza si ofera stralucire fara a ingrasa firul de par. Contine aminoacizi care restructureaza rapid si eficient parul deteriorat si agresat.

Mod de utilizare: Se aplica dupa spalare si uscare pe par prin pulverizare pe toata lungimea parului. Apoi se piaptana cu peria specială pentru extensii.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate va recomandam sa folosiți toata gama profesionala de ingrijire a extensiilor de par (Sampon, Balsam, Masca, Spray Reparator)

In Stoc
70,00 lei

 

Sampon creat special pentru extensii de par. Formula bogată în nutrienți ajută la menținerea și restabilirea echilibrului natural de hidratare a părului. Oferă părului rezistență, acesta devenind mătăsos și strălucitor. Netezește firul de păr și are efect antistatic.

Aplicați samponul pe parul umed si masati usor dinspre radacini spre varfuri. Clatiti si repetati procedeul daca este necesar. Pentru a obtine cele mai bune rezultate vt recomandam sa folosiți toata gama profesionala de ingrijire a extensiilor de par (Șampon, Balsam, Mască, Spray Reparator)

SPRAY1
No reviews

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.