REÎNOIEȘTE-ȚI LOOK-UL CU PROGRAMUL RABLA PENTRU EXTENSII DE PĂR!

REÎNOIEȘTE-ȚI LOOK-UL CU PROGRAMUL RABLA PENTRU EXTENSII DE PĂR!

Dacă te alfi în posesia unor extensii de păr deterioarate și nu ști ce să faci cu ele, Buenobia îți sare în ajutor.

Programul RABLA pentru Extensii de Păr este soluția ideală pentru a-ți transforma extensiile de păr deteriorate în unele noi, uimitoare și revitalizante!

🔍 CRITERII PROGRAM RABLA:

Produsele trimise trebuie să se încadreaze în normele programului nostru, în caz contrar acestea vor fi refuzate. Așadar, înainte de a trimite produsul asigurați-vă că se încadrează în urmatoarele criterii:

  • Program se adresează tuturor produsele realizazte din păr natural;
  • Produsele acceptate sunt cele de tip extensii de păr sau peruci;
  • Legați părul extensiilor în partea de sus, pentru a preveni încâlcirea acestuia.
  • Produsele trebuie trimise prespălate/curățate;

💡 CUM FUNCȚIONEAZĂ PROGRMUL:

1. COMPLETAZĂ FORMULARUL: Completează câmpurile din formular de mai jos cu datele tale personale, iar noi te vom contacta.  MERGI LA FORMULAR

2. EXPEDIERE: Vom trimite curierul la tine acasă pentru a ridica coletul cu extensiile deteriorate.

3. EVALUARE: Stiliștii noștri vor evalua starea curentă a părului trimis.

4. VALORIFICARE: Pe baza evaluări efectuate vom acorda un vouchere în funcție de valoarea estimată de experți.

5. REVENDICARE: În urma evalurării și valorificării te vom contacta telefonic pentru a-ți transmite informațiile, iar tu vei primi un mail cu valoare și codul voucherului care-l poți folosi la următoarea comandă.

Programul nostru promovează sănătatea și vitalitatea părului.

💃 Alătură-te și tu programului RABLA pentru extensii de păr și peruci:

TRIMITE-NE PRODUSUL

REVENDICĂ PREMIUM

RĂSFAȚĂ-TE CU PRODUSELE NOI

📜 REGULAMENTUL PROGRAMULUI RABLA:

SECȚIUNEA 1. Organizatorul campaniei

1.1. Organizatorul Campaniei, numită în cele ce urmează „RABLA la peruci și extensii” este SC BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS  SRL cu sediul in Targu Mures , strada Gheorghe Doja nr 177  , inregistrata la Registrul Comertului  sub nr   J26/341/2020    ,

1.2. Campania se va derula în conformitate cu prezentul Regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Aceştia sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. 

1.3. Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin punerea la dispoziţie în mod gratuit oricărei persoane în cadrul website-ului www.buenobia.ro

1.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare de la data publicării actelor adiţionale ce conţin aceste modificări. Orice modificări ulterioare vor fi disponibile în cadrul website-ului www.buenobia.ro

1.5. Campania se adresează atât vizitatorilor şi/sau clienţilor shop-ului  www.buenobia.ro 

SECȚIUNEA 2. Durata și locul de desfășurare

2.1. Campania se desfășoară atat online pe www.buenobia.ro , si in showroom-urile BUENOBIA;

-Galati , bvd Siderurgistilor nr 32 , tel 0771416710 ;

-Bucuresti , bvd Natiunile Unite nr 4 , tel 0770448829 ;

-Cluj Napoca ,str Fabricii nr 88 , tel 0755011833 ;

-Targu Mures , str Gheorghe Doja nr 177 , tel 0725273558;

2.2. În situaţia în care Organizatorul decide să reducă sau să prelungească durata Programului, acest fapt va fi adus la cunoştinţa participanţilor prin publicarea informaţiei pe site-ul www.buenobia.ro, precum și prin actualizarea prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 3. Condițiile și mecanismul de participare

3.1. Pentru a intra în programul RABLA, participantul va trebui sa completeze formularul rabla online pe www.buenobia.ro 

Daca optati pentru expedierea  produselor prin curier,  SC BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS SRL va solicita ridicarea produselor printr-o agentie de curierat  iar costurile de transport fiind suportate de catre  SC BUENOBIA  LUXURY EXTENSIONS SRL odata ce produsele au intrat in posesia noastra acestea vor fi atent verificate de catre un department specializat . 

De asemenea aveti posibilitatea de a preda produsele in showroom-urile noastre , iar ulterior veti fi contactata telefonic in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care partile nu sunt de comun acord  cu valorile estimate de SC BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS SRL asupra produsului , clientul are obligatia de a-si suporta toate taxele de transport, implicit de a si solicita curier; 

Participantul are obligatia ca in termen de 72h sa solicite ridicarea prodosului , in caz contrar ne rezervam dreptul de a-l distruge

In termen de  maxim 48 ore din momentul completarii formularului  veti fi contactata telefonic pentru a va oferi toate detaliile solicitarii effectuate prin intermediul acestuia .

Voucherele valorice  vor fi trimise pe adresa de email in urma verificarii produsului.

 In programul rabla sunt acceptate nu doar produsele /extensiile achizitionate de pe www.buenobia.ro. 

SECȚIUNEA 4. Dreptul de participare

4.1. Prin înscrierea şi participarea la Campanie, participanţii declară că sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament şi sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate şi utilizate de acesta pe toată perioada campaniei.

4.2. Prin înscrierea în Campanie se consideră că participanţii au cunoscut şi acceptă integral, expres şi neechivoc prezentul Regulament.

4.3. Participarea în campania Rabla la peruci și extensii se poate face doar prin predarea unor peruci și extensii din păr natural. 

SECŢIUNEA 5. Date personale

5.1. Având în vedere că Regulamentul General privind Protecţia Datelor nr. 679/2016 (GDPR) este aplicabil începând cu data de 25 mai 2018 în toate statele Uniunii Europene, prin participarea şi înscrierea conform prezentului regulament, este necesar ca participanţii să pună la dispoziţia organizatorului date cu caracter personal (de ex: nume, prenume, număr telefon, e-mail), conform Regulamentului şi Formularului de înscriere.

5.2. Participanţii declară că au cunoştinţă despre prelucrarea datelor lor cu caracter personal şi îşi exprimă consimţământul în mod liber, expres şi neechivoc cu privire la astfel de prelucrări în scopul executării prezentului Regulament şi pentru îndeplinirea obligaţiilor legale, inclusiv din domeniul fiscal, în conformitate cu prevederile GDPR.

5.3. Participanţii îşi pot retrage oricând şi în mod gratuit consimţământul pentru prelucrarea datelor lor personale pentru oricare dintre scopurile menţionate mai sus, fără a afecta, însă, legalitatea activităţilor de prelucrare efectuate înaintea retragerii. În cazul retragerii consimţământului de prelucrare a datelor oferite pentru înscrierea la concurs, calitatea dumneavoastră de participant încetează din momentul retragerii. În conformitate cu legislaţia aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, vă informăm că beneficiaţi de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie, precum şi dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, care ar putea produce efecte juridice în relaţia cu dumneavoastră sau v-ar putea afecta în mod similar într-o măsură semnificativă. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS SRL cu sediul in  Targu Mures jud Mures str Gheorghe Doja nr 177, sau la adresa de email: office@buenobia.ro

SECŢIUNEA 6. Forța majoră

6.1. Pentru scopul acestui Regulament, forţa majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voinţa sa şi a cărui apariţie pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament.

6.2. Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată. În cazul în care Organizatorul invocă forţa majoră, acesta este obligat să comunice participanţilor la Campanie în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră.  

SECŢIUNEA 6. Litigii

7.1. Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente de la sediul Organizatorului. Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant în cadrul website-ului www.buenobia.ro.