POLITICA DE COLECTARE SI PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL


1.Introducere si informatii generale

S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L, Str. Gheorghe Doja, nr. 177, Targu-Mures, Jud. Mureș, este operatorul acestui site. Pentru a ne contacta, va rugam sa folositi informatiile oferite în pagina de Contact.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L - are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

2.Prelucrarea datelor pe site

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt prelucrate in stricta conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. Au fost luate masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru protejarea site-ului www.buenobia.ro impotriva riscurilor care deriva din prelucrarea datelor cu caracter personal.

Avem obligatia de a pastra datele in conformitate cu prevederile legale menționate (Legea nr. 677/2001 si a Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Aceste date sunt necesare pentru a ne putea îndeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra.

2.1 Datele personale colectate:

a.Persoane fizice: Numele si prenumele, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, consimtamant privind primirea de buletine informative din partea S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L (newsletter, sms).

b.Persoane juridice (în cazul comenzilor efectuate pe persoană juridica): Denumire persoana juridica, atributul fiscal, codul unic de inregistrare, Numar de inregistrare Registrul Comertului, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, informatii delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul), consimtamant privind primirea de buletine informative din partea S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L (newsletter, sms).

Atentie! S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L - nu colecteaza date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016.

Nu colectam informatii cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenenta sindicala, date genetice sau biometrice, date medicale, date despre viata sau orientarea sexuala

2.2 Scopul colectarii datelor este:

- Receptionarea de comenzi plasate prin mijloacele electronice

- Procesarea comenzilor plasate prin mijloace electronice

- Expedierea comenzilor plasate prin mijloace electronice

- Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plati cu cardul

- Procesarea retururilor

- Solutionarea reclamatiilor

- Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor

- Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate

- Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

2.3 Unde se colecteaza datele?

Datele personale ale Utilizatorilor sunt stocate in baza de date a Buenobia.ro . gazduita la NameBox – Data Core Solution SRL, in baza unui contract de gazduire web.

2.4 Procedeul de colectare a datelor:

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a buenobia.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus.

2.5 Perioada de stocare a datelor

S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L - are permisiunea de a prelucra datele cu consimtamantul dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Datele Utilizatorilor vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 60 de luni de la data la ultima interactiune cu S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L

2.6 Persoanele vizate

Persoanele vizate sunt Utilizatorii actuali ale caror date au fost deja colectate si Utilizatorii noi, care comanda prima data dupa intrarea in vigoare a Regulamentului (25 mai 2018).

Utilizatorii actuali (ale caror date au fost deja colectate in urma unor comenzi facute anterior) se consideră că și-au dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. buenobia.ro a transmis prin Mail Chimp acestor utilizatori un mail de informare în acest sens.

Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal. Legislatia aplicabila privind protectia datelor poate stipula o limita de varsta diferita in acest sens.

3.Drepturile utilizatorului

Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor dumneavoastră, dispuneți de un amplu set de drepturi pe care le puteți folosi pentru a gestiona modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

- Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date

Buenobia.ro va pune la dispozitie informatii in legatura cu datele persoanale pe care le pastram, afisate in contul dumneavoastra si la cerere.

-Dreptul de interventie (a corecta sau a modifica)

Buenobia.ro va corecta/completa/modifica informatiile personale gresite, in cazul in care ne notificati acest lucru.

-Dreptul de a sterge datele

Stergerea datelor personale pastrate se poate face printr-o cerere adresata catre Buenobia.ro, pe căile menționate la Modalitatile de contact.

Datele persoanale ale Utilizatorilor inactivi vor fi sterse dupa trecerea unei perioade de 60 de luni de la data ultimei interactiuni cu Buenobia.ro

-Dreptul privind blocarea datelor.

In anumite cazuri stabilite juridic, Buenobia.ro va bloca datele dumneavoastra, daca ne solicitati acest lucru. Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra.

- Dreptul de a va retrage consimtamantul

Va puteti retrage consimtamântul acordat in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamântului dumneavoastra.

- Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra

Va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi, a datelor dumneavoastra se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, vom inceta prelucrarea datelor dumneavoastra, cu conditia sa nu existe motive imperioase si legitime pentru o prelucrare ulterioara. Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct nu va constitui niciodata pentru noi un motiv imperios si legitim.

- Dreptul la portabilitatea datelor

La solicitarea dumneavoastra, Buenobia.ro va putem pune la dispozitie toate informatiile colectate de la dumneavoastra intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.

- Dreptul de a va adresa unei autoritati de reglementare

Puteti face o contestatie in caz de incalcare a drepturilor dumneavoastra de catre Buenobia.ro , la o autoritate pentru protectia datelor:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

Va puteti exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate si datate, atasata intr-un email trimis pe adresa: gdpr@buenobia.ro.

Sau printr-o cerere datata si semnata trimisa prin posta/curier - la adresa din pagina de Contact.

Atentie! Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre Buenobia.ro pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor/serviciilor comandate.

In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja catre Buenobia.ro si exista comenzi in derulare, comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. In cazul in care dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, Buenobia.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu.

4.Transmiterea datelor personale

S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia colaboratorilor nostri:

- Smart Bill - pentru facturarea comenzilor

- Urgent Cargus – pentru livrarea comenzilor

- Mailchimp – pentru campaniile email marketing

- Sms Advert-pentru campaniile de sms marketing

- Facebook Ads Manager – pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale

- Google Ad Words – pentru campaniile de e-marketing

- Mobil – Pay - pentru platile online in siguranta

Singurele date despre utilizatorii site-ului Buenobia.ro, la care au acces terte parti sunt agregate si anonimizate, pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5.Modalitati de contact

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre Buenobia.ro a datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa și numărul de telefon din pagina de Contact sau la gdpr@buenobia.ro.