Obligatii:

BuenoBia.ro se va asigura sa livreze la timp extensiile de par comandate telefonic sau prin intermediu site-ului in maxim 2 zile lucratoare. In cazul in care comandati un produs care nu mai exista pe stoc, buenobia.ro are obligatia sa va anunte despre acest fapt. BuenoBia.ro se va asigura ca extensiile comandate sa ajunga in stare impecabila la destinatar.

Raspundere:

BuenoBia.ro nu isi asuma raspunderea in cazul in care comandati un set de extensii de par iar nuanta acestora nu corespunde cu cerintele dvs. In cazul in care comandati un produs si doriti ca acesta sa fie schimbat trebuie sa fim anuntati in maxim 2 zile lucratoare de la primire. In cazul in care doriti returnarea produsului, iar echipa noastra constata ca acesta nu a fost utilizat si s-a returnat inapoi la noi fara sa fie deteriorat, va achitam plata in maxim 14 zile lucratoare. Daca doriti returnarea unui produs si inlocuirea acestuia cu altul, taxa de transport va fi suportata de dvs. Nu ne asumam responsabilitatea pentru montarea extensiilor de tipul microring sau cheratina. Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face datorita faptului ca cheratina respectiv inelele extensiilor vor fi deteriorate. Va recomandam sa va aplicati extensiile intr-un salon specializat pentru a avea garantia ca extensiile au fost corect aplicate.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a magazinului nostru online Buenobia.ro va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile.

Livram doar produsele in limita stocului disponibil, in cazul in care comandati un produs pe care nu il avem in stoc, va vom instiinta in acest sens. Pentru erorile de sistem care pot influenta stocul sau pretul articolelor nu ne asumam responsabiliatea. In cazul in care observati erori de sistem va rugam sa ne contactati pentru a putea remedia problemele in cel mai scurt timp posibil. Produsele afisate pe site fara denumire, poza, pret, sau pret zero si stoc zero nu sunt de vanzare. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, iar banii ii veti primi prin virament bancar in termen de max. 14 de zile. Livrarea se face la Domiciliul Clientului de catre Curier de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in zone rurale. Pentru clientii care doresc sa beneficieze de optiunea deschiderii coletului la destinatie, au obligatia de a ne anunta in acest sens, deoarece se percepe o taxa suplimentara pentru acest serviciu.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale:

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri:

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Elemente de copyright din continutul site-ului:

Elementele de grafica web, text, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea Magazinului Buenobia.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale:

Proprietarii magazinelor isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a niciunui produs existent in orice magazin, aceasta responsabilitate revenind detinatorilor de magazine.

Limitare de responsabilitate:

Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte. 

Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere in cazul in care apar erori de functionalitate ale platformei Prestashop, platforma pe care este construit site-ul www.buenobia.ro

Dispute si Conflicte:

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Informatii privind returnarea produselor:

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile, prin virament bancar. Nu acceptam colete returnate cu taxa ramburs, daca doriti banii inapoi, trimiteti coletul cu valoare ramburs zero , noi il verificam, iar banii vi viram in contul dvs bancar in termen de 14 zile. Solicitati telefonic returul in timp de 14 zile de la primirea coletului printr-un apel la numarul 0725.273.558 in urma caruia veti primi un numar de retur si instructiuni suplimentare. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin Curier. Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea magazinului Buenobia.ro. Echipa noastra verifica atent fiecare produs trimis pentru ca acesta sa fie livrat in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim produsul cu unul identic (model, lungime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta lungime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului nostru.

Pentru a beneficia de optiunea deschidere colet e nevoie sa achitati in avans contravaloarea transportului in contul firmei noastre , urmand ca mai apoi la primirea coletului sa achitati doar contravaloarea produsului.