Îți prezentăm programul Ambasadori Buenobia

Îți mulțumim pentru deschiderea de a explora o posibilă colaborare în cadrul Programului de Ambasadori Buenobia. La Buenobia, credem cu tărie în importanța descoperirii și încurajării frumuseții în fiecare clipă, știind că și chiar cele mai simple gesturi pot dobândi o semnificație deosebită. Ne dorim să construim împreună un mediu în care abundența, încrederea și joaca să fie elemente esențiale. În acest sens, aspirăm să umplem fiecare moment al vieții noastre cu frumusețe și împlinire, indiferent de ocazie.

Cerințe programului Ambasadori Buenobia

Pentru a deveni parte a selectului Program de Ambasadori Buenobia, avem câteva cerințe:

  • O prezență online cu minim 3500 de urmăritori pe Instagram, TikTok, Facebook sau YouTube.
  • Un conținut constant și bine conturat, concentrat pe subiecte precum părul, frumusețea, stilul de viață sau moda.
  • Experiența anterioară, preferabilă, în purtarea și/sau stilizarea extensiilor de păr.
  • Necesitatea de a urmări contul nostru oficial @buenobia pe Instagram, TikTok, Facebook și YouTube.
  • Profiluri publice pe rețelele sociale și posesia unui cont de creator.

Dacă te regăsești în aceste cerințe, te invităm să completezi cu atenție informațiile de mai jos, inclusiv adresa ta de email și toate profilurile sociale pe care le folosești cel mai frecvent. Cu cât conectezi mai multe profiluri, cu atât vei avea o eligibilitate crescută pentru diverse campanii viitoare.

Te rugăm să ai în vedere că, din cauza numărului mare de aplicații, timpul de răspuns poate cunoaște anumite întârzieri. Echipa noastră se va conecta cu tine prin intermediul emailului pentru a îți comunica dacă ai fost sau nu acceptat în Programul de Ambasadori Buenobia. Îți mulțumim anticipat pentru răbdare și înțelegere!

Cu stimă,

Echipa Buenobia